LORENA MILVAQUES: “Estem farts que Torró ens prenga el pèl, volem explicacions i veure tota la documentació sobre el fracàs d’aquesta operació fosca”.

Gandia, 22 de setembre de 2014.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha demanat hui una Comissió Especial o d’Investigació per tractar la situació de “l’operació fosca” mitjançant la qual l’Ajuntament adquiria part de l’edifici del Gandia Palace, que després llogaria a l’empresa Ozone per a l’explotació d’un espai d’oci amb boleres i cinemes. L’operació tenia un cost total de de més de 6 milions d’euros i es va iniciar en gener de 2012. Segons algunes informacions, l’operació ha quedat parcialment avortada per la impossibilitat de registrar la propietat municipal. És a dir, que l’Ajuntament, teòricament propietari, hauria perdut el 1.300.000 euros que es van perdonar com a contraprestació per l’obtenció del local, que no s’ha obtingut. A més a més, l’empresa Ozone ha decidit tancar les portes.

“Són moltes les informacions contradictòries i pensem que la ciutadania es mereix saber el que es fa amb el seus diners. Per aquesta raó, hem demanat una comissió on estiguen presents els tècnics que hi participaren en la suposada compra de l’edifici, que se’ns facilite tota la documentació de l’operació i se’ns donen moltes explicacions sobre aquest assumpte fosc. Estem farts que Torró ens prenga el pèl”, ha assegurat la regidora-portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques.