Facund Puig: “És lamentable que any rere any, hàgem de ser nosaltres els que hàgem de recordar al govern municipal la neteja del Barranc de Sant Nicolau per a evitar possibles inundacions”.

Gandia, 22 d’octubre de 2014.-

Com cada any, per aquestes dates, ens trobem en una època de possibles fortes pluges. És per això, que el Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Gandia denúncia l’estat en què es troba el Barranc de Sant Nicolau, des del Polígon Alcodar fins al Grau. Com han pogut observar des de la formació, el llit del barranc està ple de canyes i altres elements que poden ocasionar perill d’embossament, entre altres esdeveniments que en anys passats han obligat a intervindre els bombers i a tallar camins a causa de les inundacions.

“Sembla mentida que un any més hem de fer la mateixa consideració, ja que aquesta àrea és una zona sensible a les inundacions, la qual es troba al costat de les cases. Encara que és cert que la neteja del barranc és responsabilitat de la Confederació hidrogràfica del Xúquer, l’Ajuntament no pot ser insensible a un problema que pot tindre conseqüències greus”, ha explicat el regidor, Facund Puig.

En aquest sentit, Compromís aprofita per a recordar que el mur dret del barranc des del polígon fins a la via de tren continua sense estar acabat. La nostra formació política portem anys exigint a la Conselleria d’Infraestructures que execute la finalització d’aquesta infraestructura.

+ més informació: Facund Puig, regidor de Compromís a l’Ajuntament de Gandia.