[email protected]: “El parc aquàtic de Torró és una altra mentida cruel a una ciutadania que està passant-ho malament” #rescatempersones #lesmentidesdeTorró

Compromís denuncia que el parc temàtic és un muntatge electoralista per crear falses il·lusions a la gent: “Cóm és possible que l’alcalde negocie en nom de l’empresa pública, si aquesta es troba en procés de dissolució? No hi ha cap empresa inversora, només consultores. Algú es creu que rebrem 12.000 visites al dia, quan Terra Mítica o els parcs de Madrid i Sevilla estan en fallida econòmica? Estem farts de Ozones, tramvies o creuers”.

Reiteren la seua oposició a un ‘megaprojecte’ plantejat sobre una zona mediambientalment sensible, com és la marjal.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, ha estat molt dur hui denunciant el que considera un nou ‘paripé’ electoralista de l’alcalde de Gandia sufragat amb diners públics. Per a la portaveu, Lorena Milvaques, la visita de Torró als Estats Units i l’acord d’intencions és una “gran mentida molt cruel, perquè no només juga amb les il·lusions de la gent, sinó que ens està enganyant només per poder fes-se la foto. El parc aquàtic és el tramvia de Torró”. I és que Milvaques es pregunta cóm és possible que l’alcalde signe un protocol com a president de l’empresa pública, Iniciatives Públiques de Comunicació, si aquesta es troba en procés de dissolució.

Compromís no es creu que un parc temàtic puga ser viable a l’actualitat. “Algú es creu que rebrem 12.000 visites al dia?” i recorda la situació econòmica ruïnosa en què es troben altres atraccions com les de Sevilla o Madrid. “Terra Mítica o la Ciudad de la Luz han representat la ruïna econòmica del nostre país. Les valencianes i els valencians encara estem pagant la corrupció i les conseqüències econòmiques d’aquests dos projectes”. Recorden que a Gandia tenim l’exemple dels cinemes i boleres Ozone, “una altra burla i engany de Torró que ens acabarà costant més de 6 milions d’euros”.

Milvaques ha reiterat també l’oposició a qualsevol megaprojecte que es plantege en una zona mediambientalment tan sensible con la marjal de Gandia, a l’igual que ho va fer amb altres iniciatives megalòmanes, com ara la ciutat olímpica o el bulevard, proposat pel govern Psoe-Plataforma o el camp de golf del PP, “que representaven un atemptat ecològic i que només van servir per augmentar el forat econòmic de la ciutat, a base de pagar informes, assessories i altres intermediaris”.

D’altra banda, Compromís també vol saber el cost del viatge de l’alcalde i els seus acompanyants a Los Ángeles i el que li suposarà a les arques públiques d’aquest ajuntament. “A més, de conèixer quin és l’estat real d’aquest projecte, perquè fins ara, el que sabem és que no hi ha cap procés administratiu obert respecte al parc”. Recorden que la foto de Torró ja ha ocasionat una despesa de 135.000 euros, pel pagament de l’estudi de viabilitat. d’aquest futur “parc aquàtic” o “parc temàtic”. “Sabent la xifra que ja hem pagat per aquest estudi, podem dir que ja no hi ha cost zero com anunciava l’alcalde de la ciutat, ja que el terrenys no tots són públics i no estem per a anar gastant diners. Per tant, ens trobem davant d’una altra mentida més de l’Alcalde cap a la ciutadania, que li estem pagant la campanya electoral”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *