“Em rebel·len les desigualtats i la injustícia, i aquells que utilitzen Gandia i la seua gent en benefici propi”

Lorena Milvaques presenta la seua candidatura a les primàries de Compromís, que elegiran el candidat/a a l’Alcaldia de Gandia, per canviar el model instaurat pel bipartidisme.

Compromís anuncia un procés obert a la ciutadania major de 16 anys que podrà votar, juntament militants i simpatitzants.

DSCN5116

Tal i com va fer dijous passat a l’Assemblea local de Compromís per Gandia, Lorena Milvaques ha anunciat hui públicament la seua intenció de presentar la seua candidatura a encapçalar la llista de Compromís en les properes eleccions municipals a Gandia en el moment en què s’encete el procés de primàries.

Milvaques aposta per recuperar la dignitat de l’Ajuntament de Gandia, des de l’humilitat i l’honestetad, i que siga un instrument útil per solucionar els problemes de les persones front aquells que només volen perpetuar-se en el poder. “Amb transparència, eficàcia i el treball constant en la defensa dels interessos de totes i cadascuna de les persones que viuen en esta ciutat, i amb una pràctica diària sempre des del respecte als altres, les bones formes i l’educació, valors que amb el PP al Govern d’esta ciutat han desaparegut totalment del nostre dia a dia. I és per això que em presente. Perquè estime la meua ciutat i la seua gent. I perquè estic convençuda que des del diàleg, amb respecte i el consens, esta ciutat pot, poc a poc, anar recuperant-se i arribar molt lluny. Hem sigut una ciutat capdavantera en molts aspectes (el cultural, l’educatiu, el social, el mediambiental) i això cal recuperar-ho. Hem de dir prou, d’una vegada per totes, al model de ciutat instaurat pel PP, i treballar de valent per canviar-lo el més ràpidament possible”.

Tot i això, la portaveu a l’Ajuntament de Gandia ha reconegut que no ha estat una decisió fàcil de prendre, sobretot per raons personals i les dificultats, encara hui per a una dona, de conciliar la vida familiar i la laboral (és mare de xiquets menuts) “però paral·lelament a eixos pensaments, durant tot el temps que he estat plantejant-m’ho i buscant raons i motius pels que tirar endavant amb este nou camí, sempre he acabat amb la mateixa conclusió: Em rebel·len les desigualtats i la injustícia, i aquells que utilitzen esta ciutat i la seua gent en benefici propi, i crec fermament què les persones (totes i cadascuna d’elles) son el més important i què amb bones polítiques i bones formes de gestionar es pot aconseguir millorar de forma substancial les seues vides, eixa felicitat de tots els dies”.

Milvaques ha assegurat que mai mentirà a la ciutadania ni prometrà el que no puga fer. “No sabem el primer que farem quan governem perquè no sabem com serà de gran el desastre que ens trobarem, però si sabem que hi ha formes de fer les coses bé, i és el que farem. Treballar per fomentar el progrés sostenible amb polítiques basades en l’economia del bé comú”.

Compromís presentarà en breu quin serà el reglament per al procés de primàries municipals, però Milvaques ja ha avançat que serà obert a tota la ciutadania major de 16 anys, a l’igual que en l’elecció de la candidatura europea. “La meua voluntat seria que les primàries obertes s’hi realitzen, independentment que només es presente una candidatura”, ha conclós la regidora.

35 anys, infermera de professió, mare de dos fills. A Lorena Milvaques això de la política no li és nou, ja que ha ocupat gairebé tot els càrrecs orgànics dins del Bloc Nacionalista Valencià: secretària local i comarcal del Bloc Jove, vicesecretària general de les joventuts nacionalistes, membre del Consell Nacional del Bloc, secretària local del col·lectiu de Gandia… La gestió tampoc li és desconeguda, doncs ha estat assessora de Benestar Social, Cooperació i Planificació i Projectes de Ciutat al govern de Gandia durant la legislatura 2003-2007. Aquest mes ha fet tot just dos anys que afrontà el repte més important de la seua carrera política, com a portaveu i primera dona regidora de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, acompanyant Facund Puig, en substitució de Josep Miquel Moya.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *