Quan escolte parlar l’alcalde d’esta ciutat de la gratuïtat de l’aparcament del nou hospital comarcal a Gandia, no tinc intenció de fer cap aplaudiment, i açò ho vaig a explicar. En primer lloc, hi ha coses que resulten una obvietat. Un hospital en terreny públic ha de tindre un aparcament públic, això hauria d’haver estat des del principi una cosa innegociable.

Una gran majoria d’esta societat sap que el PP a a nivell autonòmic que és qui té les competències en matèria de sanitat, ha malgastat els diners de tots i cada un dels valencians i les valencianes amb esdeveniments i obres innecessàries, uns diners que han fet que no tinguem tants col·legis ni centres de sanitat com mereixem. I, evidentment, el PP expert en privatitzar, ha fet aparcaments de pagament a altres ciutats, amb l’excusa de la crisi, però la crisi de la qual parlen ells, els polítics valencians del partit popular, és una crisi que han generat ells, no les persones. I és que hem deixat de pensar en el fet que hi ha coses que són evidents, que les persones tenim uns drets que aconseguim també pel simple fet de pagar uns impostos i que ja no ens val allò de la crisi, perquè si hi ha crisi, com pot ser que ajuntaments com el de Gandia continuen malgastant diners refent places i parcs? El que pot fer el PP és deixar de parlar ja de crisi, sinó parlar de les seus prioritats com a partit, un partit que no ha fet cap gest per assumir la seus responsabilitat en la nefasta gestió dels diners públics. No s’esperen disculpes, i a sobre, ells continuen cobrant.

Per tant, no hem de donar a ningú les gràcies per un aparcament públic gratuït que és el que realment pertoca. Així que ja està bé de tant de cinisme i medalletes per drets que que haurien de ser normals i evidents. I qui vullga guanyar unes eleccions que siga coherent amb allò que defensa i allò que fa a Gandia i a qualsevol poble i ciutat, perquè el pati està molt però que molt rebolicat.

I ara és quan podem tornar a parlar de les escoletes infantils de Gandia -que no se m’obliden- pagades amb diners públics, i privatitzades pel govern d’esta ciutat regalant unes instal·lacions a un grup empresari. Eixa és una altra de les prioritats de Torró i companyia en esta ciutat. Vosaltres elegiu en no res quin futur tindrà Gandia, i a qui li feu els aplaudiments, perquè facen allò que facen tots els grups polítics, nosaltres, les persones, tenim sempre l’última paraula en cada una de les eleccions que tinguem.

* Laura Morant, secretària-portaveu de Compromís per Gandia.

Publicat a: http://gentedelasafor.com/not/26123/drets-evidents