Els regidors es neguen a ser comparsa del PP en unes decisions de dubtosa legalitat, amb falta de transparència i participació i de la convocatòria de la qual han estat informats només hores abans de la celebració.

Gandia, 05 de desembre de 2014.-

Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig i Lorena Milvaques, van abandonar ahir la Junta General d’Accionsites de l’empresa pública, Iniciatives Públiques de Gandia (IPG) en protesta per les formes amb les quals aquesta havia estat convocada, només unes hores abans de la seua celebració i sense cap documentació.

Per a la portaveu, Lorena Milvaques, “aquesta és una mostra més de les formes totalitàries de procedir del govern del PP. Se’ns aparta del consell d’administració i es convoca la junta d’accionistes, quasi sense previ avís. Estem farts que se’ns falte al respecte. No anem a ser comparsa de Torró en unes decisions de dubtosa legalitat, amb falta de transparència i participació”.

Compromís ha recordat que el govern té pendents donar moltes explicacions i respondre a les nombroses demandes d’informació per part de l’oposició. “No entenem perquè la fiscalia anticorrupció no actua d’ofici i aclareix el que està passant a IPG. Una empresa en procés de dissolució, segons l’alcalde, però que continua rebent transferències de diners públics, contractant personal o signant acords com el del parc temàtic…”.