El Govern Local rebutja tractar al pròxim Ple una moció de Compromís perquè l’Ajuntament de Gandia retorne a la seua tipologia anterior d’ús dotacional educatiu el solar annex al centre de secundària, perquè la Generalitat inicie el procediment d’amplicació i millora de l’institut, tal i com reclama el consell escolar.

FACUND PUIG: “Denunciem la falta de valencia política del PP, que es nega a acceptar la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu que obliga al consistori a adquirir el solar de l’antic Cinema Bulevard i dedicar-lo a ús educatiu, tal i com va prometre Torró al seu programa electoral”.

El Consell Escolar de l’IES Ausiàs March de Gandia registrava divendres passat un escrit en què demana a l’Ajuntament, en relació a la qualificació del solar on s’ubicava l’antic Cinema Bulevard, “una nova revisió del PGOU, i que s’esmene l’error comés el 2012, restablint l’anterior qualificació del solar com a dotacional d’ús educatiu, de manera que es puga fer efectiva, al més aviat possible, la cessió del solar a la Generalitat Valenciana per a l’inici del procediment d’ampliació i millora de les instal·lacions del centre”.

Vist l’escrit, el Grup Municipal de Compromís, va registra també divendres una moció perquè la petició fóra inclosa a l’ordre del dia del pròxim Ple, dijous vinent a les 10 del matí. Doncs bé, segons denuncia el regidor Facund Puig, a la Junta de Portaveus d’aquest matí el PP ha negat incloure la moció a l’ordre del dia, al·legant que es tracta d’una qüestió administrativa que s’ha de tractar en Comissió d’Urbanisme.

“Des de Compromís pensem que el PP està tirant pilotes fora per evitar la qüestió, ja que sembla que no hi hauran més comissions d’urbanisme aquesta legislatura. Lamentem la falta de valencia política del PP, que es nega a acceptar la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu que obliga al consistori a adquirir el solar de l’antic Cinema Bulevard i dedicar-lo a ús educatiu”.

Finalment, Puig ha recordat que la compra del solar per al seu ús educatiu serà una altra de les promeses incomplides d’Arturo Torró.