El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha declinat participar en la reunió del Patronat de Turisme a la que, segons la convocatòria, es pretenia oferir informació al voltant del parc aquàtic que Arturo Torró pretén construir a Gandia.

Els motius per a no acudir a aquesta reunió, ha explicat la portaveu de Compromís i candidata a l’alcaldia per Més Gandia Lorena Milvaques són, d’una banda, els problemes d’agenda, i per altra, la consideració que “a quatre dies de les eleccions no és moment de convocar un òrgan que s’ha reunit només tres vegades al llarg de tota la legislatura”.

Per a Milvaques, el Parc aquàtic “és altra de les mentides de Torró que està regalant entrades per a una instal·lació per a la qual no compta ni tan sols amb els terrenys”.

En aquest sentit, explica la regidora de Compromís, “l’únic que podem dir sobre el Parc aquàtic no és gens positiu, perquè ja ens ha constat a tots els gandians 135.000 euros del conveni signat amb una empresa nord-americana, als que cal afegir una altra quantitat important en infografies i suport gràfic que la Junta Electoral va obligar al senyor Torró a retirar”.