Així mateix, reclama que quede sense efecte l’anunci de supressió del servei diumenges i festius

L’empresa Autobuses La Amistad ha anunciat als alcaldes dels pobles del sud de la comarca que els seus autobusos no podran realitzar parada al nou Hospital Comarcal ja que “la policia local de Gandia els sanciona i impedeix donar el servei necessari per als usuaris”. Això obliga a tots els veïns que necessiten acudir a l’Hospital a agafar un segon autobús des de l’estació de Renfe.

Per a Compromís, esta incomprensible decisió de l’alcalde Torró suposa un greu inconvenient per als saforencs que han d’acudir a l’Hospital i una mostra d’insolidaritat sense precedents. Cal recordar, a més, que molts pobles de la comarca ja es quedaren sense servei públic arran de la supressió de la línia Alcoi-Gandia.

La qüestió s’agreuja amb la comunicació de l’empresa La Amistad de la supressió del servei diumenges i festius a partir del 24 de maig, que ja ha estat anunciat.

Lorena Milvaques, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Gandia i candidata a l’alcaldia per Més Gandia, ha exigit a Torró que rectifique i facilite d’immediat la parada dels autobusos al nou Hospital Comarcal. “L’hospital no és del senyor Torró, sinó de tots els saforencs. La seua manca de solidaritat comarcal és indigna d’un alcalde de la capital de la Safor, encara que sembla no importar-li el més mínim els prejudicis que causa amb les seues decisions”. Així mateix, ha instat a la empresa La Amistad a que no deixe sense servei els diumenges a les nombroses poblacions afectades.

Circular de alta importancia (1)

circular de alta importancia Ayuntamientos (1)

escrito a los ayuntamientos nuevo hospital gandia (1)