Segons assenyala la portaveu de Compromís, “la realitat és que en quatre anys no ha fet absolutament res, ni tan sols escoltar el que desitgen els veïns per al seu barri”

Vist el comunicat que ha signat l’alcalde de Gandia i que es pot llegir a les parets del barri de Roís de Corella, al respecte que hi ha tres empreses privades interessades en ocupar l’Antic Hospital de Gandia, el Grup Municipal de Compromís vol aclarir que aquesta és una altra maniobra de Torró per tal de confondre la ciutadania.

“L’alcalde només pretén crear confusió a dos dies de les eleccions, intentant fer veure que ha realitzat alguna gestió per tal de donar alguna activitat a l’antic Hospital Francesc de Borja, quan el ben cert és que en quatre anys no ha fet absolutament res”, ha assenyalat la portaveu de Compromís i candidata a les properes eleccions per Més Gandia Lorena Milvaques.

Cal recordar que Compromís per Gandia ha manifestat en nombroses ocasions la seua voluntat que aquestes instal·lacions es convertisquen, passades les eleccions, en un centre de salut per al Barri, un hospital de crònics i un espai on s’ubiquen les associacions sociosanitàries de Gandia.

Segons assenyala Milvaques, al voltant d’aquest tema Torró està cometent dos grans pecats: “d’una banda confondre a la ciutadania amb proclames que no tenen cap sentit i d’altra continuar amb la seua obsessió de privatitzar els espais públics”.

Considerem, continua la regidora de Compromís, que “un xicotet hospital regit per una empresa privada, a causa del seu escàs moviment, no seria eixe motor econòmic que el Partit Popular pretén fer veure per al barri”.

En qualsevol cas, segons explica Milvaques, “la ciutadania de Roís de Corella ja fa temps que devia haver sigut consultada a l’hora de prendre una decisió sobre el que cal fer al barri, en canvi, el que ha fet Torró és ignorar els seus desitjos per a continuar a la deriva, realitzant propostes caòtiques que només serveixen per a tapar forats i no per a solucionar el problema al qual s’enfronta aquest barri”.