Compromís demana la convocatòria extraordinària i urgent de la Comissió d’Economia i Hisenda

Exigeixen informació sobre l’existència, segons publiquen els mitjans de comunicació, d’un document del Ministeri d’Hisenda que denega el Pla de Refinançament del Deute del govern.

FACUND PUIG: “Torró no escarmenta i continua amagant la situació econòmica a la ciutadania. Cal recordar que encara no s’han facilitat els informes de morositat dels 3 darrers trimestres, la liquidació del pressupost de 2014 o el Compte General de 2013”.

 

El regidor del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig, ha exigit hui la convocatòria, amb caràcter extraordinari i urgent, de la Comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia, després d’assabantar-se pels mitjans de comunicació de l’existència d’un document del Ministeri d’Hisenda que denega el Pla de Refinançament del Deute aprovat recentment pel govern del PP.

“Torró no escarmenta i, a pesar d’haver perdut la majoria absoluta, continua amagant la situació econòmica a la ciutadania”.

I és que Puig ha recordat que, a hores d’ara, encara no s’han fet públics els informes de morositat dels 3 darrers trimestres, la liquidació del pressupost de 2014 o el Compte General de 2013.

“És per aquesta raó, que hem sol·lcitat que se’ns informe d’aquestes quatre qüestions i es deixe d’enganyar la gent ocultant l’agònica situació econòmica del consistori. Ara que pensa fer el PP, esperara a que passen les eleccions generals? Lamentable”, ha conclòs l’edil de Compronmís.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *