Compromís demanarà explicacions al Govern del PP sobre les investigacions de la Guardia Civil per l’operació Púnica a Gandia

El Grup Municipal de Compromís per Gandia aprofitarà la Comissió d’alcaldia que es celebrarà demà a l’Ajuntament per a demanar-li explicacions al Govern del Partit Popular sobre les investigacions de la Guardia Civil al voltant de l’operació Púnica a Gandia.

“Ens hem assabentat a través del Mitjans de Comunicació que la Guardia Civil ha estat en el despatx d’alcaldia per tal de demanar a Arturo Torró tota la documentació dels contractes que l’Ajuntament tenia signats amb empreses implicades a la Trama Púnica. Ens sembla que el tema pot ser molt greu i per tant li exigirem explicacions al Partit Popular a la comissió d’alcaldia que es celebra demà”, ha assenyalat la portaveu de Compromís Lorena Milvaques.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *