El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades

palauducal_visites

  • La iniciativa cultural s’encetarà a partir del 4 de desembre i es desenvolupara els diumenges de manera quinzenal
  • Els visitants coneixeran els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana d’Aragó

Lalcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; i altres membres de la Corporació Municipal; representants del sector turístic, comercial i del món de les Falles, entre daltres, han acudit este matí a la presentació de les visites teatralitzades que es faran al Palau Ducal els diumenges alterns sota el títolLes Dones Borja i el Ducat de Gandia amb la intenció de donar a conéixer al públic els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana dAragó.

Aquesta activitat, que sencetarà a partir del 4 de desembre, sorgeix com una alternativa cultural i com a producte turístic que dinamitzarà el centre històric de Gandia.

Diana Morant, va agraïr al Palau Ducal la realització desta activitat perquè va en la líniade la nostra política turística que contribueix a la tan reivindicada desestacionalització, ja que es desenvoluparà des de desembre fins abril. Gandia, tal com va comentar Morant, aposta de manera decidida per un model turístic concret i definit, que ofereix un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de lesport i amb els complements del nostre ric patrimoni cultural, gastronòmic, històric i mediambiental. I ací encaixen perfectament les visites teatralitzades al Palau Ducal.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *