Gandia participa en la Fira INTUR que se celebra a Valladolid

  • Prop d’un miler d’expositors participen en la Fira turística més important de Castella-Lleó, quart mercat en l’àmbit nacional

Aquest dijous comença INTUR, que se celebra a Valladolid i enguany complix 20 edicions. Gandia acudix per segon any consecutiu sota el paraigua de València Turisme i l’Agència Valenciana del Turisme. Gandia aposta en INTUR per mostrar tot el ventall de possibilitats que oferix, posant l’accent a més del sol i platja, al turisme familiar, cultural i gastronòmic, eixos en què s’està fent una aposta consensuada i decidida juntament amb el sector turístic i empresarial de la ciutat.

Castella-Lleó és el quart mercat en l’àmbit nacional, per això la importància de la presència de Gandia a INTUR, ja que és l’aparador turístic més important d’aquesta comunitat.

En aquesta fira participen al voltant d’un miler d’expositors, dels quals més de 300 són directes i representen a unes 750 empreses de diferents segments del turisme. Una dotzena de comunitats autònomes, a més de ciutats, províncies, comarques, municipis i empreses donen contingut al certamen en matèria d’allotjament, transport, turisme actiu, idiomàtic, de salut i enogastronòmic.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *