5a edició de l’Alqueria del Terror: 27, 28, 29 i 31 d’octubre a l’Alqueria Laborde

– El Consell dels Joves de Gandia, amb la col·laboració del Departament de Joventut i la Mancomunitat, presenta les activitats gratuïtes d’oci alternatiu al voltant de la festivitat de Halloween: tallers, animació, espectacle còmic, castell inflable, disc-mòbils… I altres sorpreses.

– Destaca el popular Passatge del Terror, amb més de 200 metres de recorregut i que estarà obert des de les 19.30 h fins a la mitjanit. La temàtica d’enguany és “la casa encantada”. L’edició anterior el van visitar més de 15.000 persones.

 

La regidora de Joventut, Laura Morant, acompanyada del vicepresident i el secretari del Consell dels Joves de Gandia, Salva Tamarit i David Valiente, respectivament, ha presentat les activitats de la cinquena edició de l’Alqueria del Terror organitzada per l’entitat que engloba les associacions juvenils de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna.

Així la 5a Alqueria del Terror, tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 31 d’octubre a l’Alqueria Laborde, on s’hi troba ubicat el Casal Jove. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvoluparan a partir de les 19.30 hores: tallers, animació, espectacle còmic, castell inflable, disc-mòbils… I altres sorpreses.

Però sens dubte, la major atracció és el Passatge del Terror, de 200 metres de recorregut, i que l’any passat van visitar més de 15.000 persones. La temàtica d’aquesta esta edició és “la casa encantada”. Tots els dies hi haurà també l’espectacle còmic: “La boda de Manolo i Flor”.

Morant ha agraït el treball que realitza sempre el Consell dels Joves de Gandia “oferint propostes d’oci alternatiu, que ja són de referència, no només per als joves, també per a tota la famílies. Cal destacar algunes activitats com el Passatge del Terror que tenen molt de treball de confecció durant mesos”.  Finalment, ha fet una crida a la ciutadania de Gandia i la Safor a assistir-hi i gaudir de la 5a Alqueria del Terror.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *