#Fitur2018: Gandia compta amb informador propi com a destinació Lgtbi-friendly

– Lorena Milvaques: “Gandia és una ciutat integradora, que està treballant des de l’inici de la legislatura en polítiques que fomenten la diversitat sexual, la visibilitat i la normalització o contra la lgtbifòbia. També des del punt de vista turístic, volem mostrar-nos com una ciutat en la qual els visitants d’aquest col·lectiu van a sentir-se molt còmodes”.

– Per segon any consecutiu, la nostra ciutat està present, juntament Benidorm i València, a l’espai de la Comunitat Valenciana que promociona el turisme Lgtbi. I treballaran conjuntament amb aquestes destinacions per fer activitats a Gandia. També es busca la complicitat de l’empresariat per tal de promoure accions singulars que la convertisquen en referent.

La vicealcaldessa i regidora de Diversitat de l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha presentat aquest matí l’oferta de la nostra ciutat a l’estand número 3 de la Comunitat Valenciana destinat al turisme LGTBI. Així, per segon any consecutiu, Gandia hi és present juntament amb altres destinacions importants com València i Benidorm que treballen des de fa molts anys la diversitat sexual també des del punt de vista turístic. Però enguany amb novetats, com la presència d’un informador turístic per a l’àrea de Gandia en aquest espai que informa sobre les activitats que s’hi poden realitzar a la nostra ciutat.  “Gandia és una ciutat integradora, que està treballant des de l’inici de la legislatura en polítiques que fomenten la diversitat sexual, per la seua visualització i normalització, contra la lgtbifòbia. També des del punt de vista turístic, volem mostrar-nos com una ciutat en la qual els visitants d’aquest col·lectiu van a sentir-se molt còmodes. Per això estem ací, perquè volem continuar en aquest camí per tal de posicionar-nos en el mapa Lgtbi-friendly. Busquem també la complicitat de l’empresariat per tal de veure si som capaços de despuntar en algunes activitats singulars que ens convertisquen en referent”. Milvaques també ha mantingut contactes amb els tècnics de València i Benidorm per tal d’intercanviar experiències i importar activitats que es puguen oferir als i les visitants, juntament amb la resta d’oferta de la ciutat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *