Laura Morant: “El servei d’escolestes municipals està garantit, el PP busca confondre la ciutadania”

– La regidora de Polítiques Educatives lamenta l’actitud irresponsable dels populars, als qui acusa de llançar informació incorrecta pel que fa al procés d’adjudicació.

– El govern local assegura que a hores d’ara els tècnics municipals estan valorant la documentació requerida a l’empresa que va guanyar el concurs, dins el procediment legal, abans de prendre una decisió sobre l’adjudicació definitiva. Mentrestant, el servei està garantit tot el curs mitjançant un contracte menor amb la mercantil.

La regidora de Polítiques Educatives, Laura Morant, ha respost aquest matí a les crítiques llançades pel grup municipal del Partit Popular pel que fa al procés obert d’adjudicació de la gestió de les escoletes infantils municipals. I és que el govern local ha assegurat que s’està treballant dins els terminis legals.

Així, a hores d’ara, els tècnics del departament de contractació estan estudiant i valorant la nova documentació requerida a l’empresa que va guanyar el concurs, abans de prendre un posicionament pel que fa a l’adjudicació definitiva, o desestimar-la i, per tant, iniciar el procediment amb el segon licitador del concurs.

Mentrestant, el servei està garantit fins a final de curs, ja que l’Ajuntament va realitzar un contracte menor amb l’empresa que es postula a adjudicar-se definitivament la gestió de les escoletes.

“El PP busca confondre la ciutadania, crear crispació d’una forma irresponsable, jugant amb les famílies. També acusaven l’empresa de cobrar el manteniment i s’ha demostrat que és fals. No sabem si l’alarma dels populars és perquè no estan contents amb el servei o volien que el gestionara una altra empresa… Lliçons poques dels qui van privatitzar la darrera legislatura un servei públic que era exemplar”.

Morant ha recordat que no es pot comparar el rescat del Teatre Serrano amb el de les Escoletes, ja que en el primer cas els treballadors són de l’Ajuntament mateix i en el cas de les escoles infantils requereix de la contractació de personal extern. Això no ho permet, a hores d’ara, el Pla d’Ajust imposat pel Ministeri d’Economia donada la difícil situació econòmica heretada per l’actual govern local.

Pel que fa als preus, tant l’Ajuntament com l’empresa que gestiona provisionalment el servei, van informar que es mantindrien. Es rebaixaran en el moment que siga aprovada l’adjudicació definitiva, d’acord amb la millora econòmica presentada per l’empresa que va quedar en primer lloc.

“Nosaltres sí som un govern responsable que va prometre que es mantindria i garantiria el servei, i ho estem fent”, ha conclòs Morant.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *