– Enguany s’han avançat al principi de l’estiu per a coincidir amb la celebració de Sant Pere Apòstol. Les activitats se succeiran des del 29 juny fins a l’1 de juliol al llarg de les places de Loreto, Escola Pia i plaça del Rei En Jaume I.

– Estan organitzades per l’associació de veïnes i veïns del Centre Històric, La Junta de Districte i la Germanor de Sant Pere Apòstol.

La presidenta de la Junta de Districte del Centre Històric, Alícia Izquierdo, el president de l’associació de veïns del Centre Històric, Juan Hernández i José Manuel Montagut Domínguez, Germà Major de la Germandat de Sant Pere Apòstol, han presentat aquest matí el programa de les dissetenes festes veïnals del Centre Històric de Gandia.

Izquierdo ha destacat que enguany les festes compten amb una peculiaritat, i és que s’avancen a principis d’estiu, per tal de fer-les coincidir amb la festivitat de Sant Pere Apòstol. “I a més, el començament d’estiu és data ideal perquè els xiquets comencen vacances, la climatologia és més favorable per a les celebracions a l’aire lliure i la gent té més ganes de festa”.

Per la seua banda, el president de l’associació de veïns del Centre Històric i el Germà Major de la Germanor de Sant Pere Apòstol, han expressat la seua satisfacció pel canvi de dates i han convidat a tot el públic que es vulga acostar-s’hi a gaudir de la festa. Montagut ha destacat la part solidària amb que compta la festa en col·laboració amb Càrites, que engegarà una nova campanya de el “Quilo” i en col·laboració amb la fundació ITAKA. Per a concloure han passat a enumerar les activitats programades:

 

DIVENDRES 29 DE JUNY

21:00 h. Festa dels jovens amb actuació de DJ.”. Plaça Loreto (patrocinat per La Poma).

DISSABTE 30 DE JUNY

10:30 h. Jocs infantils Plaça Escola Pia.

18:00 h. Teatre de titelles de Guinyol amb les obres a representar “El Confident” i “Les Noces de Margarita” Plaça del Rei Jaume I

19:00 h. Misa en honor a la festivitat de San Pere en l’Església de la Escola Pia.

20:00 h. Desfilada Banda tambors per la Germanat de Sant Pere  Apòstol Plaça Escola Pia , Major, Germanies, Duc Carles de Borja, Plaça Escola Pia.

22:00 h. Sopar de coixinereta Plaça Escola Pia. Per a una millor organització cal reservar prèviament l’assistència (organitzat Germandat de Sant Pere).

DIUMENGE 1 DE JULIOL

10:00 h. XXI Marxa amb bicicleta SOLIDÀRIA AMB LES FUNDACIONS D’ITAKA I CÀRITAS organitzada per la Germandat de Sant Pere Apòstol. Eixida des de la Plaça de l’Escola Pia Raval, Benipeixcar, Rois de Corella, Beniopa Santa Anna, Corea i arribada a Plaça de Loreto on es farà un esmorzar.

Animeu-vos tots grans i xicotets a participar i col·laborar.

14:00 h. Plaça Loreto. DINAR. PAELLA GEGANT, per a tots els associats i associades així com per als comerciants i col·laboradors. l’Associació posarà també la beguda. Per a una millor organització cal reservar prèviament l’assistència en l’Associació acudint al local en horaris indicats davall este escrit. Hi ha de temps fins a dijous 28 de juny

IMPORTANT: com ja sabeu, el local està situat en la Plaça del Rei Jaume I, nº 6, estarà obert de 11:30 a 13:30 h. a partir del dijous 21 al dijous 28 de juny ambdós inclosos, per poder arreplegar els tiquets de la Paella Gegant.

Com és habitual col·laborem en la Campanya del Quilo.