– Lorena Milvaques: “L’Ajuntament de Gandia durant aquesta legislatura s’ha caracteritzat per la lluita constant contra el terrorisme masclista i anem a continuar fent-ho”.

– La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat ha rebut aquest matí a València el distintiu de la Diputació de València. L’acte ha tingut lloc durant la reunió constituent de la Xarxa de Municipis Valencians contra la Violència de Gènere, de la qual Gandia és membre fundador.

 

Gandia ha rebut aquest matí el distintiu de la Diputació de València que l’acredita com a “Ciutat Contra la Violència de Gènere” durant la reunió constitutiva de la Xarxa de Municipis Valencians contra la Violència de Gènere, de la qual Gandia és membre fundador. A València s’ha traslladat la Vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Lorena Milvaques, la qual ha mostrat la seua satisfacció “per formar part, juntament altres 49 localitats, d’una xarxa unida, forta per a treballar amb major fermesa contra la xacra que afecta la nostra societat. L’Ajuntament de Gandia durant aquesta legislatura s’ha caracteritzat per la lluita constant contra el terrorisme masclista i anem a continuar fent-ho”.