L’àrea de Polítiques Educatives celebra el Dia Internacional de les Ciutats Educadores demà dia 30

– Laura Morant: “Renovem cada any el compromís amb l’educació i la voluntat de col·laborar amb tots els agents implicats per tal de fomentar una educació de qualitat a Gandia”.

– L’àrea de Polítiques Educatives celebra el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, demà divendres, 30 de novembre, amb l’espectacle de la Factoria de Sons: “Un munt de cançons” dirigit a l’alumnat de primer del 2n Cicle d’Infantil (3 anys). De 10 a 11 h, al Teatre Serrano.

– També s’hi ha repartit als centres 8.000 fulls amb el joc “Pac-man” (Come-cocos) “Ciutat Educadora”, que l’alumnat podrà confeccionar en casa i jugar en família.

 

La regidora de Polítiques Educatives, Laura Morant, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar del programa elaborat pel seu departament per a commemorar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, demà divendres 30 de novembre.

Així, de 10 a 11 h, al Teatre Serrano, la companyia Factoria de Sons oferirà l’espectacle gratuït “Un munt de cançons”, dirigit als xiquets i xiquetes de primer del 2n Cicle d’Infantil (3 anys) de Gandia. “Hi cantaran, ballaran amb ells i els contaran contes amb les cançons de sempre i noves històries… Una forma de fomentar també la producció musical en valencià. El treball de la Factoria de Sons naix d’una barreja entre un ampli coneixement musical i l’estudi de la psicologia infantil que, com a fil conductor, té la imaginació i la fantasia”. Morant també ha explicat que cada any es realitzaran activitats per a diferents edats.

L’Ajuntament també repartirà 8.000 fulls als centres educatius amb una versió “Ciutat Educadora” del popular joc “Pac-man” (come-cocos), que l’alumnat podrà confeccionar en casa i practicar en família.

 

Gandia, Ciutat Educadora

La nostra ciutat forma part de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores des de 1996. En aquest sentit, som una ciutat model pel nombre de centres educatius, la xarxa pública d’Escoletes Infantils, la UPG, l’Escola d’Adults, presència de 4 universitats, l’Escola Oficial d’Idiomes, el Cefire, el Centre de Formació Labora, els tallers d’ocupació, l’Urbalab, el CdT l’Alqueria del Duc, Servei d’atenció psicopedagògica, etc…

“Ciutat educativa per excel·lència. No en va, al 1546 Francesc de Borja va fundar a Gandia la primera universitat valenciana. I el que fem és renovar el compromís de l’Ajuntament amb l’educació cada any, així com la voluntat de col·laborar amb els agents implicats per fomentar l’educació de qualitat a la nostra ciutat”, ha conclòs la regidora de Més Gandia.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *