El vicealcalde i regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Josep Alandete, acompanyat de l’assessora de l’àrea, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la primera cita de la quarta edició de Fira Mercat Gandia (després del preàmbul de la Fira de les empreses). La I Fira d’Ungles i estètica facial, que es desenvoluparà al Prado del 26 al 28 de novembre.

«Fira Mercat Gandia és un model consolidat ja, que ha permés que un espai sense un ús definit s’haja convertit en un aparador dels comerços de la ciutat i això històricament es valorarà, perquè aquestes xicotetes coses fan que el teixit comercial reviscole. En aquest sentit, hui presentem una fira nova que aborda nous segments de mercat…», ha explicat Alandete.

El benestar propi és el protagonista de la fira. En aquest sentit, hi trobarem 12 estands entre salons de estètica; pedicura i manicura; micropigmentació; extensió de pestanyes; disseny de celles; disseny de la mirada i articles d’estètica, seran alguns dels serveis… «Per tant, totes les persones que volen assessorar-se, conèixer noves tendències.., no se la poden perdre. Amb important descomptes i ofertes. La manicura no, però les ungles s’hi podran fer allí. Allò més nou d’aquesta fira són les ungles, un sector que ha augmentat molt els darrers anys», ha explicat Ferrer.

L’horari serà el d’hivern: Divendres i dissabte, d’11.00 a 14.00 h i de 17.00 h a 20.30 h. I diumenge només al matí.

Balanç Fira de les empreses

D’altra banda, s’ha fet un balanç de la I Fira de les empreses, un esdeveniment que es va realitzar el cap de setmana passat també a l’espai de Fira Mercat Gandia, a propòsit de la III Cursa de empreses organitzada pel Club d’Atletisme Safor-Teika, amb la col·laboració dels departaments d’Esports i Polítiques Econòmiques de l’Ajuntament.

Així, malgrat la pluja, hi van passar prop de 1.000 persones. La futura regidora de l’àrea ha destacat la valoració alta dels visitants (8,8) i dels expositors (8,4). «Són fires de serveis i l’objectiu, més que la venda, és donar visibilitat a les empreses dels productes i les activitats que fan. En eixe sentit estem satisfets». Finalment, ha agraït la confiança del Club d’Atletisme Safor-Teika i ha expressat el desig de repetir l’experiència en edicions futures.