La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha reconegut, a petició del departament d’Urbanisme, el polígon industrial «El Rajolar», situat a l’avinguda d’Alacant (a l’entrada sud de la ciutat). Aquest es troba entre els polígons de Benieto i el futur Sancho Llop.

La nova àrea industrial, tot i tindre una antiguitat de 18 anys, no va ser donada d’alta fins l’11 de febrer passat. Amb un total de 20 parcel·les (amb una superfície industrial de 157.362 m2 i 4.935 m2 de zona verda) hi ha 22 empreses, 14 d’elles actives, suposant un 79% d’ocupació.

“Aquest fet permet seguir apostant pel nostre teixit industrial i, a més a més, presentar-nos amb un polígon més a les convocatòries anuals que l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) concedeix per a la millora dels polígons industrials i que, en el nostre cas, sempre se’ns ha concedit arreplegant les demandes dels sectors industrials de la ciutat”, ha destacat Josep Alandete, vicealcalde i regidor d’Urbanisme.